Glisiera pe bila Push to Open GTV

17,50 lei
cu TVA

Glisiera cu bile, nu mai aveti nevoi de montarea unui maner la sertar, acesta deschizandu-se prin sistemul „push-to-open”.

Dimensiune
Cantitate

Cantitatea minima de comanda pentru produs este

  Politica de securitate

Comandă în siguranță

  Durată de livrare

24 - 48 Ore

  Politica de returnare

Drept de retur de 14 zile calendaristice

Glisiera cu bile, nu mai aveti nevoi de montarea unui maner la sertar, acesta deschizandu-se prin sistemul „push-to-open”.

Glisierele pe bile Push to Open sunt un tip de glisiere pentru sertare sau dulapuri care permit deschiderea automată a sertarelor sau a ușilor atunci când acestea sunt atinse sau apăsate ușor cu mâna sau cu cotul. Acest sistem utilizează un mecanism cu bile pentru a permite sertarelor să se deschidă cu ușurință și să se închidă fără a fi nevoie de utilizarea unui mâner sau buton.

Glisierele pe bile Push to Open sunt disponibile în diferite dimensiuni, lungimi și capacități de greutate, pentru a se potrivi cu diferitele tipuri de sertare și dulapuri. Acestea sunt de obicei fabricate din oțel, iar bilele sunt fabricate din material durabil și rezistent, cum ar fi oțelul cromat.

Aceste glisiere sunt ușor de instalat și de utilizat. Ele se pot monta direct pe carcasele sertarelor sau ale dulapurilor și nu necesită un efort fizic considerabil pentru a deschide și închide sertarele sau ușile. Ele sunt ideale pentru zonele cu trafic intens, cum ar fi bucătăriile, deoarece permit o deschidere usoara si rapida a sertarelor sau usilor.

45

No customer reviews for the moment.

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
close Cosul de cumparaturi
close Cosul de cumparaturi

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password