Dinasmob este un serviciu care se adreseaza cu precadere mesterilor, dar si persoanelor fizice care se afla in cautarea unui accesoriu pentru mobilierul lor. Scopul nostru este de a oferi clientilor nostri o varietate de accesorii pentru mobilier. Am parcurs un drum lung, asa ca stim exact in ce directie sa ne indreptam atunci cand va furnizam produse de inalta calitate, dar la un pret potrivit. 

Totul a inceput din 2011, cand ne-am dorit sa aducem ceva nou pe piata. Accesoriile create pentru mobilier au fost gandite sa respecte atat principiul utilitatii, cat si cel al calitatii. Numai ca de abia in 2021 ne-am decis ca este momentul sa facem pasul in a comercializa aceste accesorii pentru mobilier. De atunci ii pana in prezent suntem in continua cercetare si dezvoltare a pietei pe plan local si national. 

Desigur, interesele clientilor nostri sunt intotdeauna prioritare pentru noi, asa ca speram ca va veti bucura de produsele noastre la fel de mult precum ne bucuram noi cand vi le punem la dispozitie. Suntem recunoscatori ca putem face parte din aceasta industrie si sa va oferim ultimele tendinte.

Misiunea noastra este sa venim in intampinarea dumneavoastra cu un raport calitate-pret cat mai bun. Totodata, dorim sa ne asiguram colaboratorii de o transparenta totala, fiindca doar asa putem crea o experienta cu adevarat placuta pentru dumneavoastra.

close Cosul de cumparaturi
close Cosul de cumparaturi

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password