Termeni și Condiții

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.
SC DINASDAN TRANS SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.
Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare,si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor

  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii

  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor

  • Legea 365/2002 privind comertul electronic


SC DINASDAN TRANS SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea decomenzi online, informare), pe site-ul dinasmob.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului dinasmob.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC DINASDAN TRANS SRL  si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC DINASDAN TRANS SRL  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.


Domeniul dinasmob.ro este detinut de catre SC DINASDAN TRANS SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Produsele prezentate pe dinasmob.ro sunt comercializate de SC DINASDAN TRANS SRL. Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs. Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi câteodată fată de produsul comercializat astfel:- culorile pot diferi ca nuanţă datorită calităţii imaginii şi setărilor monitorului. Totodată ne rezervăm dreptul ca în cazul anumitor comenzi cu valori mari şi greutăţi mari să cerem plata integrală sau parţiala în avans. Serviciul nostru include comunicări cu caracter administrativ şi comercial care vă vor fi trimise în momentul în care decideţi să vă înregistraţi ca utilizator. Sunteţi de acord şi acceptaţi ca, fără nici o notificare prealabilă, putem şterge sau adăuga orice informaţie pe site, întrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din conţinutul sitelui.

Obligaţiile dumneavoastră de înregistrare

În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră, aşa cum sunt acestea specificate în secţiunea de înregistrare ca utilizator şi sunteţi de acord să furnizaţi aceste informaţii corect şi complet. În situaţia în care considerăm, că această obligatie nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabila.

Comanda

Puteţi face o comanda la noi prin completarea formularului nostru de comandă, telefonic sau prin email. După comandă, veţi primi o factură proformă în care veţi avea detaliat produsele comandate, detaliile despre taxe de transport, de împachetare sau alte taxe şi datele dvs. personale. Dacă observati o eroare în comanda dumneavoastră va trebui să ne contactati imediat. Dacă aceasta nu se întâmplă, înţelegem că acceptaţi detaliile comenzii (preţuri, produse, date de livrare sau facturare, etc) aşa cum sunt ele descrise în proformă. Acceptarea unei comenzi din partea noastră are loc în momentul în care fie primiţi un e-mail de acceptare a comenzii fie sunteţi contactat telefonic de către un operator în vederea livrarii comenzii. Ne rezervăm dreptul să întârziem sau să anulam comenzi şi livrari ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi.

Refuzarea unei comenzi de catre dinasmob.ro

La refuzarea unei comenzi veţi fi înştiinţat prin email sau telefonic de motivul refuzului.
Vom putea refuza o comandă dacă:
- nu avem pe stoc produsul comandat
- produsul comandat nu poate fi livrat de furnizorul nostru
- a fost o eroare legată de preţul sau descrierea produsului
- nu sunteţi eligibil pentru a face o comanda (aveţi sub vârsta legală, aţi făcut în trecut comenzi pe care nu le-aţi ridicat, etc...)
close Cosul de cumparaturi
close Cosul de cumparaturi

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password